Helt Naturliga Kosttillskott
GMP-certifierad och GMO-fri
Gratis frakt vid köp över 599 kr
Vanlig leveranstid 1 - 3 arbetsdagar*
Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan kortbetalning, Klarna & Swish
Frukostbröd med chiafrön och banan
Ingredienser:
- 4 stora, mogna mosade bananer
- 2 ägg
- 100 g finhackade dadlar
- 3 fulla msk yoghurt
- 50 g torkad kokosnöt
- 3 msk chiafrön
- 300 g self-raising vetemjöl
- ¼ tsk bikarbonat
- 2 msk mjölk
- 1 msk vaniljextrakt
- En nypa kanel
Du behöver även:
- En brödform.
- Bakplåtspapper eller margarin till brödformen.
- Folie.
Servingsförslag: bre ett lager cottage cheese på och toppa med hallon för ett sött pålägg.
Instruktioner:
- Värm ugnen till 180°C.
- Täck brödformen med bakplåtspapper eller smörj den med margarin.
- Addera banan och ett ägg i taget i en stor skål och vispa ordentligt.
- Vänd ner dadlar, yoghurt, kokosnöt och chiafrön.
- Sikta ner resterande ingredienser förutom mjölken.
- Addera 2 msk mjölk för en jämn konsistens. Häll ner smeten i brödformen.
- Grädda i 30 minuter, täck sedan med folie och fortsätt grädda i 20-30 minuter tills brödet är gyllenbrunt.
Tips: Testa limpan med en provsticka. Stick ner den i mitten av limpan, om den är ren när den kommer ut är limpan klar. Om inte, låt den grädda i ytterligare 5 minuter och testa igen.