Moringa och kokosbollar

recept/moringa coconut balls 3131

15 bollar

Ingredienser

Kokosfyllning:

  • 2 tsk moringapulver
  • 100 g cashews (blötlagda i en timme)
  • 300 g kokosflingor
  • 2 msk lönnsirap
  • 4 msk kokosolja
  • 1 tsk vaniljextrakt

Choklad att doppa i:

  • 6 msk kakaopulver
  • 6 msk smält kokosolja
  • 2-3 msk lönnsirap

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienser till kokosfyllningen i en mixer.
  2. Rulla till 15 små bollar.
  3. Låt dem stelna i kylen tills de är klara att doppa i choklad.
  4. Blanda ingredienserna till chokladen tills den är helt slät.
  5. Doppa bollarna i chokladen och placer på en tallrik eller bricka med bakplåtspapper.
  6. Frys i minst 30 minuter innan servering.
  7. Förvara i kylen.
  8. Avnjut!