Helt Naturliga Kosttillskott
GMP-certifierad och GMO-fri
Gratis frakt vid köp över 599 kr
Vanlig leveranstid 1 - 3 arbetsdagar*
Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan kortbetalning, Klarna & Swish
Havremuffins med chiafrön, linfrön och banan
Ingredienser:
- 1 msk linfrön
- 3 nästan övermogna mosade bananer
- 1 tsk vaniljextrakt
- 30 ml solrosolja
- 130 ml mandel eller sojamjölk
- 2 tsk äppelcidervinäger
- 2 msk lönnsirap
- 3 msk chiafrön
- 1 tsk havssalt
- 1¼ tsk bikarbonat
- 100 g self-raising vetemjöl
- 145 g self-raising fullkornsmjöl
- 75 g havregryn
- 75 g farinsocker
- En nypa kanel
- En nypa ingefära
Instruktioner:
- Värm ugnen till 200°C.
- Fyll en muffinsplåt med 12 muffinsformar.
- Blanda linfröna med 3 msk vatten.
- Addera banan, vaniljextrakt, olja, mandelmjölk, vinäger och lönnsirap i en mixer och blanda tills smeten är slät. Du kan även göra detta för hand men du får bäst resultat med en mixer.
- Blanda de övriga ingredienserna i en annan bunke, spara ½ msk havregryn och 1 tsk socker till senare.
- Häll den släta banansmeten i bunken med de andra ingredienserna och rör om med en stor metallsked.
- Dela upp smeten i muffinsformarna.
- Innan du gräddar, strö över havregrynen och sockret som du sparat.
- Grädda i 25 minuter eller tills de har rest sig och blivit gyllenbruna.