Helt Naturliga Kosttillskott
GMP-certifierad och GMO-fri
Gratis frakt vid köp över 599 kr
Vanlig leveranstid 1 - 3 arbetsdagar*
Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan kortbetalning, Klarna & Swish
Kalorisnål mac & cheese
Total tid 50 min.
Ingredienser:
- Olivoljespray
- 2 påsar Shirataki Rice
- 2 matskedar smält, osaltat smör
- 1 tesked Koshersalt
- 1⁄4 tesked svartpeppar
- 1⁄2 tesked vitlökspulver
- 140 g extra kryddstark cheddarost, riven
Tillagning:
- Förvärm till 180ºC.
- Placera fyra små ugnsfasta skålar på en bakplåt och spraya dem lätt med olivoljespray.
- Koka upp vatten i en medelstor kastrull.
- Häll shiratakiriset i ett durkslag.
- Skölj riset under rinnande kallt vatten i 30 sekunder.
- Häll i riset när vattnet i kastrullen kokar. Koka upp och låt stå i 3 minuter.
- Värm upp en medelstor stekpanna medan riset kokar.
- Häll det kokta shiratakiriset tillbaka i durkslaget och låt vattnet rinna ur ordentligt.
- Häll riset i stekpannan (lägg inte till olja). Rör om ordentligt i 1-2 minuter eller tills riset är helt torrt. Detta motverkar att det får en seg konsistens och gör så att riset lättare kan absorbera såsen än när det är mjukt och fuktigt.
- Lägg det torra, rostade riset i en medelstor skål och blanda ner smör, salt, peppar, vitlökspulver och 100 gram ost.
- Dela blandningen jämnt i de fyra skålarna och häll över resten av osten.
- Baka i 30 minuter tills osten fått en gyllenbrun färg.
- Låt rätten svalna i 10 minuter för servering.
- Njut!
Tips: Du kan byta ut olivolja mot vår kokosolja!