Helt Naturliga Kosttillskott
GMP-certifierad och GMO-fri
Gratis frakt vid köp över 599 kr
Vanlig leveranstid 1 - 3 arbetsdagar*
Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan kortbetalning, Klarna & Swish
Spirulina Chokladtryfflar
Ingredienser:
- 250 g blötlagda cashewnötter
- 1 msk Spirulinapulver
- 130 ml lönnsirap eller rismalt
- 1 tsk vaniljextrakt
- 130 g kakaosmör
- 130 g kakaopulver
Instruktioner:
Till fyllningen
- Häll cashewnötterna i en mixer.
- Addera vaniljextrakt, spirulina och hälften av sirapen.
- Låt stå i kylen i en timme.
- Scoopa upp med en tesked och rulla till bollar.
- Placera dem på en plåt med bakplåtspapper.
Till toppingen
- Smält kakaosmöret i en skål över hett vatten.
- Rör i kakaopulvret och den andra hälften av sirapen.
- Ta bollarna och doppa dem en i taget i chokladen.
- Rulla bollen så att hela tryffeln är täckt.
- Placera bollarna på plåten med bakplåtspapper igen.
- Placera plåten i kylen och låt stå i 30-45 minuter tills chokladen stelnat och avnjut sedan.
Servingstips: Innan chokladen stelnat kan du rulla tryfflarna i kakaopulver.